Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Radikale Venstre i Dragør

Publiceret

07. june
2014

Om os

Velkommen til Radikale Venstre i Dragør. 

Vi er en del af vælgerforeningen for for Tårnbykredsen - altså en forening for både Tårnby og Dragør Kommune, men med forskellige lokalpolitiske programmer for de to kommuner.

Lokalt her i Dragør er det os, der arbejder for et åbent, grønt og moderne Dragør. 

Grønt – for at beskytte vores naturværdier på Amager og sætte et grønt fingeraftryk i verden.
Åbent – for en åben politisk kultur. Og åbenhed i forhold til Danmark og resten af verden.
Moderne – fordi vi gerne vil udvikle Dragør i takt med resten af hovedstaden.Ved kommunalvalget i november 2013 fik vi 3,7 procent af stemmerne, hvilket var en fremgang på 50 procent, men desværre ikke helt nok til at komme i kommunalbestyrelsen denne gang. Det var kun tredje gang, at Radikale Venstre stillede op i Dragør, og vi måtte erkende, at det er svært at få en platform, når vi er det eneste parti, der aldrig har siddet i kommunalbestyrelsen. 

Vi arbejder dog ufortrødent videre på at påvirke den politiske dagsorden og debatten i Dragør i radikal retning. Og selvfølgelig med blikket rettet mod kommunalvalget i 2017 - hvor vi allerede er i gang med at udvikle en ny politiske dagsorden for Dragør. 

Lad os endelig høre fra dig, hvis du har spørgsmål, kommentarer, ris eller ros.