Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Radikale Venstre i Dragør

Selv tak til kommunalbestyrelsen

 

Vi har indrykket en annonce i Dragør Nyt- for egen regning:

Selv tak til kommunalbestyrelsen i en corona-tid!

”Tak til alle i en coronatid!”

Sådan lød det i en annonce fra Dragør Kommune den 17. marts. En hel side i Dragør Nyt. Mindre kunne ikke gøre det - for der skulle jo være plads til portrætter af samtlige kommunalbestyrelsesmedlemmer.

Det er selvfølgelig grundliggende godt at Kommunalbestyrelsen kan blive enige om at takke borgere og medarbejdere. Måske skulle det have været dem, der prydede den store annonce? Måske skulle det være de borgere, der arbejder i sundhedsvæsnet og andet frontpersonale?

Er det virkelig nødvendigt, at bruge en hel side i Dragør Nyt for også at dække kommunalbestyrelsesmedlemmernes behov for at komme i avisen med navn og partitilknytning for borgernes regning i et valgår?

Og hvad mon det har kostet? Ifølge listepriserne for Dragør Nyt mellem 7000-14.000 kroner.

I en notorisk fattig kommune kunne de penge godt være brugt anderledes. Forslagene står i kø.

Pengene kunne f.eks. være blevet brugt til at forsøde tilværelsen for de sårbare og ældre i kommunen, der har været isoleret mest.

Radikale Venstre vil også gerne sige tak til alle i en corona-tid. Og 100 procent for egen regning.

Else Lykke Madsen

Kandaidat for Radikale Venstre Dragør

Se mere på Draoger.radikale.dk