Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Michael Rachlin

Redaktør

Telefon40619192

Emailmichael@rachlin.dk

   

Medlem siden 2000. Spidskandidat i Dragør Kommune ved KL 2017. 

Mine mærkesager
 

Dragørs Skoler. Vi har alle forudsætninger for at få nogle af Danmarks bedste skoler. Vi skal have mere tillid til de ansatte. Og ressourcerne skal følge med – også når det handler om inklusion. Klassekvotienten SKAL ned.

Et åbent Dragør. Alle skal følge sig velkomne i Dragør – uanset, hvor man kommer fra, og hvilken baggrund man kommer fra. Dragør skal helt konkret opleves som et sted der er åbent at komme til og åbent for muligheder.

Et moderne Dragør. Jeg mener, at vi kan få mere service til borgerne og kommer til at se kritisk på ”kolde hænder” i administrationen – og generelt på hvordan kommunen er drevet.

Du kan læse mere om vores program, min profil og resten af vores kandidater i Dragør på vores lokale hjemmeside: Dragoer.radikale.dk

Husk også at følge os på Facebook!

Erhverv - 19.03.2021

Softice eller UNESCO? Det er ikke spørgsmålet

Det er ikke overraskende, at fronterne er trukket skarpt på i diskussionen om Dragør som UNESCO-verdensarv. Hele den politiske proces – og ikke mindst debatten – har været uskøn. Der bliver tegnet et billede af, at man enten vil lade UNESCO-turistmasserne vælte ind over Dragør, eller at man modsætter sig enhver udvikling af frygt for ikke at kunne finde en parkeringsplads lørdag formiddag.Spørgsmålet er, om vi diskussionen er fair: Er der virkelig nogen, som ønsker, at Dragør drukner i en flodbølge af turistister?

Læs mere
Michael Rachlin

Kommunalpolitik - 04.09.2020

Budgettet er den rigtige historie om Dragørs økonomi

 

Dragør Nyt, 2. september 2020 

Vi kan kun opfordre Drag ørs borgere til at holde godt øje med den igangværende budgetproces.

Læs mere
Michael Rachlin